Domov Pogoji uporabe
Pogoji uporabe

Vse zapise na teh straneh je pripravila družba Osvežitev d.o.o.. Dostop do te strani (http://www.osvezitev.si/) in njeno uporabo zagotavlja družba Osvežitev d.o.o., pod naslednjimi pogoji:

Uporaba http://www.osvezitev.si/

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Lahko so reproducirani izključno v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden družba Osvežitev d.o.o..

(Kopiranje, reprodukcija, objava, download, prenos ...)

Omejitev odgovornosti

Vsebina strani je informativnega značaja, zato družba Osvežitev ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh.

Prav tako si pridržujemo pravico, da bralce napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Osvežitev bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušala zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Osvežitev si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Spletne strani Osvežitev vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino.

Strani Osvežitev ureja uredniški odbor.
Osvežitev d.o.o., Plese 7a, 9000 Murska sobota

Avtorji

Produkcija, dizajn, tehnična izvedba: Alpmor d.o.o.
Vsebine: Osvežitev d.o.o.