Domov Ponudba Skiroji Vsestranski skiroji
Vsestranski in mestni skiroji

Nakupovanje v mestu, izleti v zeleno naravo ob nedeljah ali raziskovanje obale na dopustu... Enostavno stopite gor in se zapeljite...

 FINNSCOOT CITY

Cenovno ugoden, lahek in hiter skiro za nakupe in vožnjo po mestu ter za prosti čas.

Kratko osno razmerje omogoča lahkotno krmiljenje, idealen za kratke in srednje dolge proge. Višji prednji del kolesa z ustrezno prilagojenim krmilom omogoča zelo sproščeno pozicijo pri vožnji. Serijsko izdelan s košarico spredaj, kar je idealno za manjše nakupe n.pr. zjutraj za hiter nakup žemljic.

26“sprednje kolo in 16“malo kolo zadaj omogočata maximalno prostost gibljivosti ter zelo stabilen in razmeram prilagodljiv način vožnje. Nizka stojna deska omogoča lahkotno vožnjo brez veliko napora. Stransko stojalo in pločevinasti ščitniki so izdelani serijsko. Uporabljene Kenda gume (pnevmatike) (spredaj 26x1,5“ in zadaj 16x1,5“) omogočajo tudi kratke vožnje na neutrjenih delih proge.

Naše priporočilo: Področje uporabnosti
Kratke ter srednje dolge proge do pribl. 25 km; notranji deli (centri) mest; nakupi; delovne hale ter sejemski prostori; za prosti čas. Optimalen tudi za „sprehod“ s psi.

Tehnični podatki:
Teža: ca.10,7 kg (vklj. pločevinasti ščitniki)
srednja visina stojne deske 11 ali 7,5 cm, (spremenljiva s premestitvijo zadnjega kolesa)
Višina krmila: ca. 102 cm;
Osna razdalja: ca. 108 cm
Celotna dolžina ca.159 cm;
Mere stojne deske:D38xŠ10,5 cm
Priporočljiva obremenitev: do 100 kg

Cena (z DDV): 349,00 EUR

 FINNSCOOT SPORT CLASSIC G4

Ultimativni skiro za treniniranje in za "naokrog".

Zelo lahek in super hiter! Idealen za vse športnike, ki želijo najti cenovno ugoden skiro za športne aktivnosti ali za trening. 28 " sprednje kolo 18" kolo zadaj. Lahek in tog okvir iz specialnega jekla ( 500 Nm natezna trdnost). Posebej ozko izdelan okvir zadaj (preprečuje udarce gležnja na zadnjem delu skiroja). Lahkotno delovanje krogličnih ležajev. Ravno, togo krmilo (jeklo) za zelo direktno usmerjeno krmiljenje. Izdobava vključno s stojnico ter s setom pločevinastih ščitnikov.

Novo: zdaj okvir še bolj tog za večjo učinkovitost pogona. Krmilo z rogljički (barends) za optimalno anatomsko in aerodinamično pozicijo pri vožnji. Serijsko: Kotno prestavljivo krmilo.

Visokokvalitetno aluminijsko platišče z naperami iz plemenitega jekla. V-Brake zavore spredaj in zadaj (kot sicer pri kolesu). Kenda pnevmatike (spredaj 28 x 1,75" zadaj 18 x 1,75 "), ki omogočajo tudi kratke vožnje na neutrjenih progah. Dosegljiva hitrost na ravnini 30 km/h in več.

Naše priporočilo: Področje uporabe
Kratke, srednje in dolge proge. Za prosti čas in za razl. športne aktivnosti. Skiro je primeren tudi za mladostnike od pribl. Starosti 9 let in naprej. Primeren tudi za „sprehod“ s psi.

Tehnični podatki:
Teža: 9.95 kg;
Srednja višina stojne deske 10 ali 7,5 cm (spremenljivo s prestavitvijo zadnjega kolesa)
Minimalna višina krmila: ca. 92 cm.
Max. visina krmila: ca.99 cm;
Osna razdalja:116 cm. Celotna dolžina ca. 173 cm
Kolo spredaj: 700x35; zadaj. 355 x 47
Univerzalni profil primeren tudi za preprost teren.
Priporočljiva obremenitev: do 100 kg

Cena (z DDV): 419,00 EUR

 FINNSCOOT SPORT MAX ALU

Enak Sport Classic-u vendar konstruiran s super lahkim trdnim in togim aluminijastim okvirjem.

Nizko ležeča stojna deska zmanjšuje napor in omogoča učinkovito vožnjo. Celotna teža samo 8, 5 Kg! Aluminijaste vilice kolesa so toge in omogočajo direktno krmiljenje. Ergo-rogljički, stransko stojalo in pločevinasti set za zaščito so serijsko izdelani.

Alex DA 16 alu-konstrukcija s špicami iz plemenitega jekla in zelo lahkotno delovanje krogličnih ležajev. Posebno ozko izdelano osišče zadaj (preprečuje udarce gležnjev na zadnjem delu.)

Tectro V- zavore spredaj in zadaj. Kenda pnevmatike (spredaj 28 x 1,75" zadaj 18 x 1,75 ") omogočajo tudi kratke vožnje na neutrjenih progah. Izdobava vklj. S pločevinastimi ščitniki in stojalom.

Naše priporočilo: Področje uporabe
Za športno ambiciozne kolesarje/voznike, za tekmovalna področja, za voznike na hribovitih področjih in za vse, ki dajejo prednost najnižji teži pri zelo visoki togosti.

Tehnični podatki:
Teža: 8,5 kg; (vklj. zascitni plocevinasti set + stojalo !)
Srednja višina stojne deske 8 ali 10 cm (spremenljivo s prestavitvijo zadnjega kolesa)
Višina krmila: ca.95 cm. (ni prestavljiva)
Osna razdalja:114 cm. Celotna dolžina: ca. 169 cm
Gume spredaj: 700x35; zadaj: 355 x 47
Univerzalni profil primeren tudi za preprost teren
Priporočljiva max. obremenitev: do 100 kg

Cena (z DDV): 529,00 EUR