Domov Varovanje zasebnosti
Varovanje zasebnosti

Družba Osvežitev d.o.o. se zavezuje, da bo varovala zaupnost podatkov (zasebnost) uporabnikov spletnega nastopa Osvežitev, svojih uporabnikov, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih parterjev.

Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo, in vam zagotovili pozitivno izkušnjo pri poslovanju in uporabi spletnega mesta. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Spodaj navajamo načine spletnega (on-line) zbiranja podatkov in njihovega procesiranja v družbi Novi mediji:

1. Izjava o varovanju zaupnosti podatkov (zasebnosti)

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakorkoli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani Osvežitev. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.

2. Piškotki

Osvežitev d.o.o. ponujajo uporabnikom spletne strani z možnostjo osebnih nastavitev s piškotki. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brkljalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brkljalnik in priredi vsebino spletnih strani in storitev. Naši piškotki ne vsebujejo osebnih oz. poslovnih podatkov o uporabnikih.

3. Uveljavljanje določil o varovanju zaupnih podatkov (zasebnosti)

Zaposleni v družbi Osvežitev, ki imajo dostop do podatkov o uporabnikih, so dolžni upoštevati ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti). Vsak zaposleni, ki bi kršil ali zlorabil pravila zaupnosti (zasebnosti), bo podvržen disciplinskim ukrepom, vključno z odpovedjo dela ali celo s kazenskimi posledicami.

4. Dnevniške datoteke (log datoteke)

Uporabljamo IP naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke. IP naslovi niso povezljivi s podatki, po katerih bi lahko osebno identificirali uporabnike.

5. Povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Zavedati se morate, da Osvežitev ni odgovorna za določila o zaupnosti podatkov drugih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj zavestno zapuščajo našo stran in si preberejo določila o zaupnosti (tajnosti) drugih strani. Ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti) se nanašajo samo na podatke, ki smo jih zbrali na tej spletni strani.

6. Pristojnost

Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, nam to lahko sporočite na naslov:
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.